Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g188g51kcal1.7g9.4g0g3.2g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 19g8.6kcal0.6g0.9g0.3g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g5.6g14kcal0g5.6g0g0g
Voi 18g130kcal0.2g0.1g14.5g0g
Kananmuna, annos 65g12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana561g567kcal8.4g33.6g45g6.6g
Valittu annoskoko281g284kcal4.2g16.8g22.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna140g142kcal2.1g8.4g11.3g1.7g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271011