Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g2000g540kcal18g100g0g34g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g200g680kcal4g6g70g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 200g91kcal6g9.6g3g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g60g150kcal0g60g0g0g
Voi 190g1378kcal2.3g0.8g154.5g0g
Kananmuna, annos 65g130g164kcal14.3g0.4g11.7g0g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5968g6029kcal90g357g478.6g70g
Valittu annoskoko2984g3015kcal45g178.5g239.3g35g
Annoskoko puolitettuna1492g1507kcal22.5g89.3g119.7g17.5g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271011