Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g2005g541kcal18g100.3g0g34.1g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g201g682kcal4g6g70.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 201g91kcal6g9.6g3g0g
Vesi201g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g60g150kcal0g60.2g0g0g
Voi 191g1382kcal2.3g0.8g154.9g0g
Kananmuna, annos 65g130g164kcal14.3g0.4g11.7g0g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5984g6045kcal90g358g479.8g70.4g
Valittu annoskoko2992g3023kcal45g179g239.9g35.2g
Annoskoko puolitettuna1496g1511kcal22.5g89.5g120g17.6g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271011