Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g2256g609kcal20.3g112.8g0g38.4g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g226g767kcal4.5g6.8g79g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 226g103kcal6.8g10.8g3.4g0g
Vesi226g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g68g169kcal0g67.7g0g0g
Voi 214g1555kcal2.6g0.9g174.2g0g
Kananmuna, annos 65g147g185kcal16.1g0.4g13.2g0g
Valkopippuri 4.5g13kcal0.5g1.9g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6732g6801kcal101.6g402.6g539.8g79.2g
Valittu annoskoko3366g3401kcal50.8g201.3g269.9g39.6g
Annoskoko puolitettuna1683g1700kcal25.4g100.7g135g19.8g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271011