Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g251g68kcal2.3g12.5g0g4.3g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g25g85kcal0.5g0.8g8.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 25g11kcal0.8g1.2g0.4g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g7.5g19kcal0g7.5g0g0g
Voi 24g173kcal0.3g0.1g19.4g0g
Kananmuna, annos 65g16g21kcal1.8g0g1.5g0g
Valkopippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana748g755kcal11.6g44.6g60.2g8.8g
Valittu annoskoko374g378kcal5.8g22.3g30.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna187g189kcal2.9g11.2g15.1g2.2g
Arvot/100g100g101kcal1.6g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271011