Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g2507g677kcal22.6g125.3g0g42.6g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g251g852kcal5g7.5g87.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 251g114kcal7.5g12g3.8g0g
Vesi251g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g75g188kcal0g75.2g0g0g
Voi 238g1728kcal2.8g1g193.6g0g
Kananmuna, annos 65g163g205kcal17.9g0.5g14.7g0g
Valkopippuri 5g14kcal0.5g2.1g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7480g7557kcal112.6g447.2g599.8g87.8g
Valittu annoskoko3740g3778kcal56.3g223.6g299.9g43.9g
Annoskoko puolitettuna1870g1889kcal28.2g111.8g150g22g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271011