Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g313g85kcal2.8g15.7g0g5.3g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g31g107kcal0.6g0.9g11g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 31g14kcal0.9g1.5g0.5g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g9g24kcal0g9.4g0g0g
Voi 30g216kcal0.4g0.1g24.2g0g
Kananmuna, annos 65g20g26kcal2.2g0.1g1.8g0g
Valkopippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana935g945kcal14g56g75g11g
Valittu annoskoko467g472kcal7g28g37.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna234g236kcal3.5g14g18.8g2.8g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271011