Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g376g102kcal3.4g18.8g0g6.4g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g38g128kcal0.8g1.1g13.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 38g17kcal1.1g1.8g0.6g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g11g28kcal0g11.3g0g0g
Voi 36g259kcal0.4g0.1g29g0g
Kananmuna, annos 65g24g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Valkopippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1122g1133kcal17g67g90g13.2g
Valittu annoskoko561g567kcal8.5g33.5g45g6.6g
Annoskoko puolitettuna281g283kcal4.3g16.8g22.5g3.3g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271011