Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g4000g1080kcal36g200g0g68g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g400g1360kcal8g12g140g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 400g182kcal12g19.2g6g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g120g300kcal0g120g0g0g
Voi 380g2757kcal4.5g1.5g308.9g0g
Kananmuna, annos 65g260g328kcal28.6g0.8g23.4g0g
Valkopippuri 8g23kcal0.8g3.4g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11936g12058kcal179.8g713.8g957g140.2g
Valittu annoskoko5968g6029kcal89.9g356.9g478.5g70.1g
Annoskoko puolitettuna2984g3015kcal45g178.5g239.3g35.1g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271011