Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g439g118kcal3.9g21.9g0g7.5g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g44g149kcal0.9g1.3g15.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 44g20kcal1.3g2.1g0.7g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g13g33kcal0g13.2g0g0g
Voi 42g302kcal0.5g0.2g33.9g0g
Kananmuna, annos 65g29g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Valkopippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1309g1322kcal19.6g78.4g105.2g15.4g
Valittu annoskoko655g661kcal9.8g39.2g52.6g7.7g
Annoskoko puolitettuna327g331kcal4.9g19.6g26.3g3.9g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271011