Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g500g135kcal4.5g25g0g8.5g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 50g23kcal1.5g2.4g0.7g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g15g38kcal0g15g0g0g
Voi 48g345kcal0.6g0.2g38.6g0g
Kananmuna, annos 65g33g41kcal3.6g0.1g2.9g0g
Valkopippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1492g1507kcal22.6g89.2g119.4g17.6g
Valittu annoskoko746g754kcal11.3g44.6g59.7g8.8g
Annoskoko puolitettuna373g377kcal5.7g22.3g29.9g4.4g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271011