Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g63g17kcal0.6g3.1g0g1.1g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 6.3g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g1.9g4.7kcal0g1.9g0g0g
Voi 6g43kcal0.1g0g4.8g0g
Kananmuna, annos 65g4.1g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g189kcal2.8g11.2g15g2.2g
Valittu annoskoko94g95kcal1.4g5.6g7.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna47g47kcal0.7g2.8g3.8g0.6g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271011