Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g627g169kcal5.6g31.3g0g10.7g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g63g213kcal1.3g1.9g21.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 63g29kcal1.9g3g0.9g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g19g47kcal0g18.8g0g0g
Voi 60g432kcal0.7g0.2g48.4g0g
Kananmuna, annos 65g41g51kcal4.5g0.1g3.7g0g
Valkopippuri 1.3g3.6kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1870g1889kcal28.2g111.6g149.8g22g
Valittu annoskoko935g945kcal14.1g55.8g74.9g11g
Annoskoko puolitettuna468g472kcal7.1g27.9g37.5g5.5g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271011