Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g300g375kcal63g0g13.5g0g
Pekoni (Dulano)70g179kcal12.6g2.2g13.3g0g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.1g1.9g
Palsternakka 200g127kcal1g23.6g0.8g9g
Selleri, annos 50g75g11kcal0.7g2.2g0g0g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g1670kcal157.8g73.8g75.8g25.4g
Valittu annoskoko1080g835kcal78.9g36.9g37.9g12.7g
Annoskoko puolitettuna540g417kcal39.5g18.5g19g6.4g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271067