Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g400g500kcal84g0g18g0g
Pekoni (Dulano)93g239kcal16.8g3g17.7g0g
Oliiviöljy 13g118kcal0g0g13.3g0g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.5g
Palsternakka 267g170kcal1.3g31.5g1.1g12g
Selleri, annos 50g100g14kcal1g3g0g0g
Paprika punainen 33g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g2226kcal210.4g98.8g101.2g33.6g
Valittu annoskoko1440g1113kcal105.2g49.4g50.6g16.8g
Annoskoko puolitettuna720g557kcal52.6g24.7g25.3g8.4g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271067