Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g700g875kcal147g0g31.5g0g
Pekoni (Dulano)163g418kcal29.4g5.2g31g0g
Oliiviöljy 23g206kcal0g0g23.3g0g
Porkkana 175g57kcal1.1g9.7g0.3g4.5g
Palsternakka 467g297kcal2.3g55.1g1.9g21g
Selleri, annos 50g175g25kcal1.7g5.2g0g0g
Paprika punainen 58g17kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Vesi583g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 175g53kcal2.2g8.4g0.3g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g3896kcal368.4g172.4g177g59.2g
Valittu annoskoko2520g1948kcal184.2g86.2g88.5g29.6g
Annoskoko puolitettuna1260g974kcal92.1g43.1g44.3g14.8g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271067