Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g800g1000kcal168g0g36g0g
Pekoni (Dulano)187g478kcal33.6g6g35.5g0g
Oliiviöljy 27g236kcal0g0g26.7g0g
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Palsternakka 533g339kcal2.7g62.9g2.1g24g
Selleri, annos 50g200g28kcal2g6g0g0g
Paprika punainen 67g20kcal0.6g3g0.3g1.3g
Vesi667g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g4453kcal421.2g197.2g202.8g67.6g
Valittu annoskoko2880g2226kcal210.6g98.6g101.4g33.8g
Annoskoko puolitettuna1440g1113kcal105.3g49.3g50.7g16.9g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271067