Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g900g1125kcal189g0g40.5g0g
Pekoni (Dulano)210g538kcal37.8g6.7g39.9g0g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Porkkana 225g74kcal1.4g12.5g0.4g5.7g
Palsternakka 600g382kcal3g70.8g2.4g27g
Selleri, annos 50g225g32kcal2.2g6.7g0g0g
Paprika punainen 75g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 225g68kcal2.8g10.8g0.4g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g5010kcal473.8g221.8g227.8g75.8g
Valittu annoskoko3240g2505kcal236.9g110.9g113.9g37.9g
Annoskoko puolitettuna1620g1252kcal118.5g55.5g57g19g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271067