Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g100g125kcal21g0g4.5g0g
Pekoni (Dulano)23g60kcal4.2g0.7g4.4g0g
Oliiviöljy 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0g0.6g
Palsternakka 67g42kcal0.3g7.9g0.3g3g
Selleri, annos 50g25g3.5kcal0.2g0.7g0g0g
Paprika punainen 8.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g557kcal52.6g24.6g25g8.4g
Valittu annoskoko360g278kcal26.3g12.3g12.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna180g139kcal13.2g6.2g6.3g2.1g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271067