Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g1000g1250kcal210g0g45g0g
Pekoni (Dulano)233g597kcal42g7.5g44.3g0g
Oliiviöljy 33g295kcal0g0g33.3g0g
Porkkana 250g82kcal1.5g13.9g0.5g6.4g
Palsternakka 667g424kcal3.3g78.7g2.7g30g
Selleri, annos 50g250g35kcal2.5g7.5g0g0g
Paprika punainen 83g24kcal0.8g3.7g0.3g1.6g
Vesi833g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 250g76kcal3.1g12g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g5566kcal526.4g246.6g253.2g84.4g
Valittu annoskoko3600g2783kcal263.2g123.3g126.6g42.2g
Annoskoko puolitettuna1800g1392kcal131.6g61.7g63.3g21.1g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271067