Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g200g250kcal42g0g9g0g
Pekoni (Dulano)47g120kcal8.4g1.5g8.9g0g
Oliiviöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Palsternakka 133g85kcal0.7g15.7g0.5g6g
Selleri, annos 50g50g7kcal0.5g1.5g0g0g
Paprika punainen 17g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.3g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g1113kcal105.4g49.2g50.8g16.8g
Valittu annoskoko720g557kcal52.7g24.6g25.4g8.4g
Annoskoko puolitettuna360g278kcal26.4g12.3g12.7g4.2g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271067