Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi241g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)181g647kcal25.3g126.6g4g9g
Kermaviili, maustamaton (Valio)60g72kcal1.8g2.5g6g0g
Jauheliha, sika-nauta 482g1068kcal84.4g0g82g0g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper241g699kcal62.7g0g50.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu72g91kcal8g0.2g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g5191kcal366.2g265g298.4g20.2g
Valittu annoskoko1344g2595kcal183.1g132.5g149.2g10.1g
Annoskoko puolitettuna672g1298kcal91.6g66.3g74.6g5.1g
Arvot/100g100g193kcal13.6g9.9g11.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271567