Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)19g67kcal2.6g13.2g0.4g0.9g
Kermaviili, maustamaton (Valio)6.3g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.8g0g8.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper25g73kcal6.5g0g5.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.5g10kcal0.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g541kcal38g27.6g31g2g
Valittu annoskoko140g270kcal19g13.8g15.5g1g
Annoskoko puolitettuna70g135kcal9.5g6.9g7.8g0.5g
Arvot/100g100g193kcal13.6g9.9g11.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271567