Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)211g755kcal29.5g147.7g4.6g10.5g
Kermaviili, maustamaton (Valio)70g84kcal2.1g2.9g7g0g
Jauheliha, sika-nauta 563g1246kcal98.4g0g95.6g0g
Sipuli (kuorittu)77g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper281g816kcal73.1g0g59.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu84g106kcal9.3g0.3g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3136g6056kcal426.8g309.2g348.2g23.6g
Valittu annoskoko1568g3028kcal213.4g154.6g174.1g11.8g
Annoskoko puolitettuna784g1514kcal106.7g77.3g87.1g5.9g
Arvot/100g100g193kcal13.6g9.9g11.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271567