Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)23g81kcal3.2g15.8g0.5g1.1g
Kermaviili, maustamaton (Valio)7.5g9kcal0.2g0.3g0.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 60g134kcal10.5g0g10.2g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper30g87kcal7.8g0g6.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu9g11kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g649kcal45.6g33g37.2g2.4g
Valittu annoskoko168g324kcal22.8g16.5g18.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna84g162kcal11.4g8.3g9.3g0.6g
Arvot/100g100g193kcal13.6g9.8g11.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271567