Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)26g94kcal3.7g18.5g0.6g1.3g
Kermaviili, maustamaton (Valio)8.8g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 70g156kcal12.3g0g12g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper35g102kcal9.1g0g7.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g13kcal1.2g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g757kcal53.4g38.8g43.6g3g
Valittu annoskoko196g379kcal26.7g19.4g21.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna98g189kcal13.4g9.7g10.9g0.8g
Arvot/100g100g193kcal13.6g9.9g11.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271567