Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)30g108kcal4.2g21.1g0.7g1.5g
Kermaviili, maustamaton (Valio)10g12kcal0.3g0.4g1g0g
Jauheliha, sika-nauta 80g178kcal14.1g0g13.7g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper40g117kcal10.4g0g8.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g865kcal60.8g44g49.8g3.4g
Valittu annoskoko224g433kcal30.4g22g24.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna112g216kcal15.2g11g12.5g0.9g
Arvot/100g100g193kcal13.6g9.8g11.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271567