Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi402g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)301g1079kcal42.2g210.9g6.6g15.1g
Kermaviili, maustamaton (Valio)100g121kcal3g4.1g10g0g
Jauheliha, sika-nauta 804g1780kcal140.6g0g136.6g0g
Sipuli (kuorittu)111g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper402g1165kcal104.5g0g84.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu121g152kcal13.3g0.4g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g8651kcal610g441.4g497.2g34g
Valittu annoskoko2240g4326kcal305g220.7g248.6g17g
Annoskoko puolitettuna1120g2163kcal152.5g110.4g124.3g8.5g
Arvot/100g100g193kcal13.6g9.9g11.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271567