Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)34g121kcal4.7g23.7g0.7g1.7g
Kermaviili, maustamaton (Valio)11g14kcal0.3g0.5g1.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 90g200kcal15.8g0g15.4g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper45g131kcal11.8g0g9.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu14g17kcal1.5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g974kcal68.6g49.6g55.8g3.8g
Valittu annoskoko252g487kcal34.3g24.8g27.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna126g243kcal17.2g12.4g14g1g
Arvot/100g100g193kcal13.6g9.8g11.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271567