Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)38g134kcal5.2g26.2g0.8g1.9g
Kermaviili, maustamaton (Valio)13g15kcal0.4g0.5g1.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper50g145kcal13g0g10.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g1076kcal76g54.8g61.8g4.2g
Valittu annoskoko279g538kcal38g27.4g30.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna139g269kcal19g13.7g15.5g1.1g
Arvot/100g100g193kcal13.6g9.8g11.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271567