Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)3.8g14kcal0.5g2.6g0.1g0.2g
Kermaviili, maustamaton (Valio)1.3g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 10g22kcal1.8g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper5g15kcal1.3g0g1.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.5g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g108kcal7.6g5.6g6.2g0.4g
Valittu annoskoko28g54kcal3.8g2.8g3.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g27kcal1.9g1.4g1.6g0.1g
Arvot/100g100g193kcal13.6g10g11.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271567