Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)38g135kcal5.3g26.4g0.8g1.9g
Kermaviili, maustamaton (Valio)13g15kcal0.4g0.5g1.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 100g222kcal17.6g0g17.1g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper50g146kcal13.1g0g10.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g1082kcal76.6g55.2g62.2g4.2g
Valittu annoskoko280g541kcal38.3g27.6g31.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna140g270kcal19.2g13.8g15.6g1.1g
Arvot/100g100g193kcal13.7g9.9g11.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271567