Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)45g162kcal6.3g31.6g1g2.3g
Kermaviili, maustamaton (Valio)15g18kcal0.5g0.6g1.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 121g267kcal21.1g0g20.5g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper60g175kcal15.7g0g12.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu18g23kcal2g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g1298kcal91.6g66.2g74.6g5.2g
Valittu annoskoko336g649kcal45.8g33.1g37.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna168g325kcal22.9g16.6g18.7g1.3g
Arvot/100g100g193kcal13.6g9.8g11.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271567