Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)600g2148kcal84g420g13.2g30g
Kermaviili, maustamaton (Valio)200g240kcal6g8.2g20g0g
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper800g2320kcal208g0g168g0g
Kananmuna kuorineen punnittu240g302kcal26.4g0.7g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8920g17226kcal1214.6g879g990.4g67.4g
Valittu annoskoko4460g8613kcal607.3g439.5g495.2g33.7g
Annoskoko puolitettuna2230g4306kcal303.7g219.8g247.6g16.9g
Arvot/100g100g193kcal13.6g9.9g11.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271567