Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)68g243kcal9.5g47.5g1.5g3.4g
Kermaviili, maustamaton (Valio)23g27kcal0.7g0.9g2.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 181g400kcal31.6g0g30.7g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper90g262kcal23.5g0g19g0g
Kananmuna kuorineen punnittu27g34kcal3g0.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g1947kcal137.2g99.4g111.8g7.6g
Valittu annoskoko504g973kcal68.6g49.7g55.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna252g487kcal34.3g24.9g28g1.9g
Arvot/100g100g193kcal13.6g9.9g11.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271567