Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi121g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)90g324kcal12.7g63.3g2g4.5g
Kermaviili, maustamaton (Valio)30g36kcal0.9g1.2g3g0g
Jauheliha, sika-nauta 241g534kcal42.2g0g41g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper121g350kcal31.3g0g25.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu36g46kcal4g0.1g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g2595kcal183g132.4g149.4g10.2g
Valittu annoskoko672g1298kcal91.5g66.2g74.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna336g649kcal45.8g33.1g37.4g2.6g
Arvot/100g100g193kcal13.6g9.9g11.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271567