Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)11g41kcal1.6g7.9g0.2g0.6g
Kermaviili, maustamaton (Valio)3.8g4.5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 30g67kcal5.3g0g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper15g44kcal3.9g0g3.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.5g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g324kcal23g16.6g18.6g1.4g
Valittu annoskoko84g162kcal11.5g8.3g9.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna42g81kcal5.8g4.2g4.7g0.4g
Arvot/100g100g193kcal13.7g9.9g11.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271567