Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi161g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)121g432kcal16.9g84.4g2.7g6g
Kermaviili, maustamaton (Valio)40g48kcal1.2g1.6g4g0g
Jauheliha, sika-nauta 321g712kcal56.3g0g54.6g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.8g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper161g466kcal41.8g0g33.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu48g61kcal5.3g0.1g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1792g3461kcal244.2g176.4g199g13.6g
Valittu annoskoko896g1730kcal122.1g88.2g99.5g6.8g
Annoskoko puolitettuna448g865kcal61.1g44.1g49.8g3.4g
Arvot/100g100g193kcal13.6g9.8g11.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271567