Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g400g440kcal71.9g7.2g13.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g266g67kcal3.5g11.2g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 11g33kcal1g1.4g2.5g0.2g
Suolapähkinä 4g24kcal1g0.4g2g0.3g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g400g536kcal23.1g97g5.4g13.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2928g2788kcal216.4g271g88.8g36.8g
Valittu annoskoko1464g1394kcal108.2g135.5g44.4g18.4g
Annoskoko puolitettuna732g697kcal54.1g67.8g22.2g9.2g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612