Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g600g659kcal107.9g10.8g19.8g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g400g100kcal5.2g16.8g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.5g0.7g2.5g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 16g49kcal1.5g2.2g3.8g0.3g
Suolapähkinä 6g36kcal1.5g0.6g3g0.4g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g600g803kcal34.6g145.5g8g20.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4392g4182kcal325g407g133g54.8g
Valittu annoskoko2196g2091kcal162.5g203.5g66.5g27.4g
Annoskoko puolitettuna1098g1046kcal81.3g101.8g33.3g13.7g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612