Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g699g769kcal125.9g12.6g23.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g466g117kcal6.1g19.6g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Valkosipuli 140g152kcal11g22.8g0.8g2.9g
Rypsiöljy 35g309kcal0g0g35g0g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 19g57kcal1.8g2.5g4.4g0.3g
Suolapähkinä 7g42kcal1.7g0.7g3.5g0.5g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g699g937kcal40.4g169.7g9.4g24g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5124g4879kcal379g474.6g155.2g64g
Valittu annoskoko2562g2440kcal189.5g237.3g77.6g32g
Annoskoko puolitettuna1281g1220kcal94.8g118.7g38.8g16g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612