Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g799g879kcal143.9g14.4g26.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g533g133kcal6.9g22.4g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Valkosipuli 160g173kcal12.6g26.1g1g3.4g
Rypsiöljy 40g353kcal0g0g40g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 21g65kcal2g2.9g5g0.3g
Suolapähkinä 8g48kcal2g0.8g4g0.6g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g799g1071kcal46.1g194g10.7g27.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5856g5576kcal433g542.8g177.6g73g
Valittu annoskoko2928g2788kcal216.5g271.4g88.8g36.5g
Annoskoko puolitettuna1464g1394kcal108.3g135.7g44.4g18.3g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612