Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g100g110kcal18g1.8g3.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g67g17kcal0.9g2.8g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.7g8.1kcal0.3g0.4g0.6g0g
Suolapähkinä 1g6kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g100g134kcal5.8g24.2g1.3g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g697kcal54.4g68g21.8g9g
Valittu annoskoko366g349kcal27.2g34g10.9g4.5g
Annoskoko puolitettuna183g174kcal13.6g17g5.5g2.3g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612