Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g999g1099kcal179.8g18g33g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g666g167kcal8.7g28g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 200g216kcal15.8g32.6g1.2g4.2g
Rypsiöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 27g81kcal2.5g3.6g6.3g0.4g
Suolapähkinä 10g60kcal2.5g1g5g0.7g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.6g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g999g1339kcal57.6g242.5g13.4g34.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7320g6971kcal541.2g678.2g221.8g91.2g
Valittu annoskoko3660g3485kcal270.6g339.1g110.9g45.6g
Annoskoko puolitettuna1830g1743kcal135.3g169.6g55.5g22.8g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612