Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g150g165kcal27g2.7g4.9g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g100g25kcal1.3g4.2g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 4g12kcal0.4g0.5g0.9g0.1g
Suolapähkinä 1.5g8.9kcal0.4g0.2g0.7g0.1g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g150g201kcal8.7g36.4g2g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1099g1046kcal81.6g101.8g33g13.6g
Valittu annoskoko550g523kcal40.8g50.9g16.5g6.8g
Annoskoko puolitettuna275g262kcal20.4g25.5g8.3g3.4g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612