Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g200g220kcal36g3.6g6.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g133g33kcal1.7g5.6g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 5.3g16kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Suolapähkinä 2g12kcal0.5g0.2g1g0.1g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g200g268kcal11.5g48.5g2.7g6.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1464g1394kcal108.2g135.6g44.6g18.2g
Valittu annoskoko732g697kcal54.1g67.8g22.3g9.1g
Annoskoko puolitettuna366g349kcal27.1g33.9g11.2g4.6g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612