Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 38g105kcal5.6g9.8g1.6g14.7g
Vehnälese 30g69kcal4g4.6g1.4g11.3g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen38g107kcal11.3g0.8g6.4g11.5g
Puolukkasurvos sokeroimaton 376g146kcal1.7g25.6g1.9g9.8g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi501g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g853kcal45.2g81.6g22.6g94.6g
Valittu annoskoko1000g427kcal22.6g40.8g11.3g47.3g
Annoskoko puolitettuna500g213kcal11.3g20.4g5.7g23.7g
Arvot/100g100g43kcal2.3g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621