Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 45g126kcal6.8g11.7g1.9g17.6g
Vehnälese 36g82kcal4.8g5.6g1.6g13.5g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen45g129kcal13.5g0.9g7.7g13.8g
Puolukkasurvos sokeroimaton 451g175kcal2g30.7g2.3g11.7g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g6g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi602g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g1024kcal54.2g97.8g27g113.2g
Valittu annoskoko1200g512kcal27.1g48.9g13.5g56.6g
Annoskoko puolitettuna600g256kcal13.6g24.5g6.8g28.3g
Arvot/100g100g43kcal2.3g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621