Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 53g147kcal7.9g13.7g2.3g20.5g
Vehnälese 42g96kcal5.6g6.5g1.9g15.8g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen53g150kcal15.8g1.1g8.9g16.1g
Puolukkasurvos sokeroimaton 526g204kcal2.3g35.8g2.6g13.7g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g7g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi702g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g1195kcal63.2g114.2g31.4g132.2g
Valittu annoskoko1400g597kcal31.6g57.1g15.7g66.1g
Annoskoko puolitettuna700g299kcal15.8g28.6g7.9g33.1g
Arvot/100g100g43kcal2.3g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621