Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 60g168kcal9g15.6g2.6g23.5g
Vehnälese 48g110kcal6.4g7.4g2.2g18g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen60g171kcal18g1.2g10.2g18.4g
Puolukkasurvos sokeroimaton 602g234kcal2.6g40.9g3g15.6g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g8g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi802g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g1365kcal72g130.2g36g151g
Valittu annoskoko1600g683kcal36g65.1g18g75.5g
Annoskoko puolitettuna800g341kcal18g32.6g9g37.8g
Arvot/100g100g43kcal2.2g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621